ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Καλλέργη Μαρία

Γραμματεία


...

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Βογιατζάκη Μαρία

Χημεία


...
Χημεία

Γιατρομανωλάκης Γιάννης

Φυσική


Γεννήθηκε στο Ζαρό και το 2001 εισήχθη στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2005 βραβεύτηκε με υποτροφία για την εκπλήρωση των προπτυχιακών του σπουδών (1ος στην κατάταξη του έτους του) συνεχίζοντας τις σπουδές του με Master στη “Φυσική Υψηλών Ενεργειών & Κοσμολογία”. Μέλος της ΕΕΦ (Ένωση Ελλήνων Φυσικών), ιδρυτικό μέλος της ΑΟΦΠΚ (Αστρονομική Ομάδα Φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης), συμμετέχει στις δραστηριότητες του ΕΟΣ Ηρακλείου (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος) και της ΕΣΕ Κρήτης (Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρία). Εδώ και μια δεκαετία ασχολείται με την εκπαίδευση και τα τελευταία χρόνια έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις στους διαγωνισμούς Φυσικής με μαθητές από Ηράκλειο και Μεσαρά.
Φυσική

Δασκαλάκη Χάρις

Χημεία


...
Χημεία

Δουλγεράκη Μαρία

Πληροφορική


...
Ανάπτυξη Εφαρμογών (Προγραμματισμός)

Δραγατσίκης Στέργιος

Μαθηματικός


Γεννήθηκε το 1990 στο Ρέθυμνο. Έκτοτε διαμένει μόνιμα στο Τυμπάκι. Το 2008 εισήχθη στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, από το οποίο αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2014. Νέος, με πολλή όρεξη για δουλειά και δημιουργικές ιδέες στο θέμα της διδασκαλίας.
Μαθηματικά Άλγεβρα Γεωμετρία

Δροσανάκης Μαθιός

Οικονομία


...
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Ζαχαριουδάκη Ελένη

Φιλόλογος


Γλώσσα-Έκθεση Αρχαία Ιστορία

Θάνου Αναστασία

Ρομποτική


...
Ρομποτική

Καλαϊτζάκης Γιώργος

Μαθηματικός


Γεννήθηκε στις 25/6/1982 στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου όπου το 2000 αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο. Το ίδιο έτος εισήχθη στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης στο οποίο ακολούθησε την κατεύθυνση των επιχειρησιακών μαθηματικών. Έπειτα, εκπληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάστηκε για 8 συναπτά έτη ως εκπαιδευτικός ( στο φροντιστήριο Σύγχρονη Γνώση) στην περιοχή της Μεσαράς. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το μπάσκετ, το τρέξιμο, την ορειβασία (μέλος ορειβατικού συλλόγου Μοιρών), πολιτιστικές δραστηριότητες (ταμίας πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας) κ.α.
Μαθηματικά Άλγεβρα Γεωμετρία

Καλλέργη Εύα

Φιλολογικά-Ρομποτική


...
Γλώσσα-Έκθεση Αρχαία Ιστορία Ρομποτική

Κυδωνάκη Μαριρένα

Φιλόλογος


Γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τυμπάκι. Το 2012 εισήχθη στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης από όπου και αποφοίτησε με ειδίκευση στην Βυζαντινή & Νεοελληνική Φιλολογία. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό, καθώς ήταν από μικρή ηλικία ενεργό μέλος σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου Α' Εθνικής Κατηγορίας. Έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο της διδασκαλίας και στόχος της είναι η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων.
Γλώσσα-Έκθεση Αρχαία Ιστορία

Μαθιουδάκης Άγγελος

Μαθηματικά


...
Μαθηματικά

Μανιδάκης Μανώλης

Φυσική-Χημεία


Γεννήθηκε στις Μοίρες Ηρακλείου το 1991. Αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο Μοιρών και το 2009 ξεκίνησε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Φυσικής. Από φοιτητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τα ιδιαίτερα μαθήματα και από το 2016 ξεκίνησε να εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πράξη και Πρόοδος. Παράλληλα ξεκίνησε το master του στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υλικών στο τομέα της οπτοηλεκτρονικής (Microelectronics Research Group MRG-FORTH).
Φυσική Χημεία

Μυρτάκης Μιχάλης

Μαθηματικά-Πληροφορική


Μαθηματικά Άλγεβρα Γεωμετρία Ανάπτυξη Εφαρμογών (Προγραμματισμός)

Ντισπυράκη Πελαγία

Οικονομικά


Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, "Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών" και από το 2004 ασχολείται με την εκπαίδευση. Μετά από έντεκα χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο φροντιστηριακό χώρο διδάσκοντας τα μαθήματα "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας" και "Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων" των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχει να παρουσιάσει πλήθος διακρίσεων.
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης

Ξαγοραράκη Ρούλα

Βιολόγος


Η Ρούλα Ξαγοραράκη κατάγεται από το Καστέλλι Καινουργίου και το 2009 εισήχθη στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ακολουθώντας την κατεύθυνση Βιομοριακών Επιστημών και Βιοτεχνολογίας. Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός, παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της Γ’ τάξης των ημερήσιων Γενικών Λυκείων στα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα Βιολογία Προσανατολισμού και Βιολογία Γενικής καθώς και σε μαθητές της Γ’ τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας των ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ και Υγιεινή. Παράλληλα, έχει έντονη εθελοντική παρουσία στην περιοχή, τόσο ως Σαμαρείτης του ΕΕΣ Μοιρών (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός), όσο κι ως Πρόεδρος του ΔΣ της Εθελοντικής Ομάδας Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ.
Βιολογία

Τσαγκαράκη Εύα

Μαθηματικά


...
Μαθηματικά

Φανουράκη Χαρούλα

Φιλόλογος


Γλώσσα-Έκθεση Λατινικά Αρχαία Ιστορία

Χατζάκη Ελένη

Φυσική


...
Φυσική

Χατζηδάκη Μαρία

Φιλολογικά


...