Σπυριδάκης Γιάννης
Δηλώσεις 2018: Σπυριδάκης Γιάννης
3 Σεπτεμβρίου, 2018
Kid Grow
Κατανοώντας την ψυχολογία του έφηβου παιδιού μου
7 Φεβρουαρίου, 2019

Σχολή Επιτυχίας:

Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών

Πάτρα

Πέρασα στην Πολυτεχνική Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η σχολή αυτή αποτελούσε πρώτη μου επιλογή και ένα όνειρο που έλαβε σάρκα και οστά μετά από ένα αδιάκοπο αγώνα χρόνων. Όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου μου υπήρξαν πολλοί παράγοντες οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω ως εκεί.

Αρχικά θεωρώ το πιο σημαντικό ήταν η προσωπική μου αυταπάρνηση και η αγάπη μου για την μηχανολογια, γι'αυτό και δεν σταμάτησα να προσπαθώ και να δουλεύω σκληρά κατά την διάρκεια της χρόνιας. Παρ όλα αυτά αυτή η επιτυχία δεν θα είχε έρθει χωρίς τη στήριξη που έλαβα από το οικογενειακό μου περιβάλλον, τους φίλους και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο που πέρα από σωστοί επαγγελματίες στάθηκαν δίπλα μου και ως άνθρωποι που νομίζω ότι αυτό έκανε την διαφορά.

Τέλος θα ήθελα να συμβουλέψω τα παιδιά τα οποία δίνουν φέτος ή πρόκειται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις στο μέλλον να δουλεύουν με ταπεινότητα και να μην απογοητεύονται από τα εμπόδια που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, γιατί η επιτυχία θα έρθει μέσα από πολλές αποτυχίες.

Αρέσει σε %d bloggers: