Βεϊσάκη Αριστούλα
Δηλώσεις 2018: Βεϊσάκη Αριστούλα
1 Σεπτεμβρίου, 2018
Σφυριδάκη Κατερίνα
Δηλώσεις 2018: Σφυριδάκη Κατερίνα
3 Σεπτεμβρίου, 2018

Σχολή Επιτυχίας:

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

(Θεσσαλονίκη)

Γράφοντας αυτό το κείμενο μου είναι δύσκολο να πιστέψω, ακόμη και τώρα μήνες μετά τη λήξη των φετινών πανελληνίων, ότι κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής που ηταν πρώτο στη σειρά προτίμησης μου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου σ'αυτό το βουνό που ανέβηκα φέτος. Αρχικά ένα μεγαλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου που ενθάρρυναν κάθε μου προσπάθεια και ήταν δίπλα μου σε κάθε μου αποτυχία. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ το Μιχάλη Μυρτάκη, το Γιάννη Γιατρομανώλακη, τον Παύλο Καταχανάκη και τη Χαρούλα Φανουράκη που με βοήθησαν να πιστέψω στον εαυτό μου και τελικά να πετύχω τον στόχο μου. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στην οικογένεια μου και στους φίλους μου οι οποιοι ήταν εκεί στις δύσκολες στιγμές και με υποστήριξαν με καθε τρόπο. Τέλος, ενα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και η Κατερίνα Παπαδάκη, γραμματέας του φροντιστηρίου μας, που έκανε το κλίμα να είναι πάντα ευχάριστο.Θα ήθελα να συγχαρώ και τους υπόλοιπους καθηγητές του φροντιστηρίου μας που βοήθησαν τους συμμαθητές μου να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Είναι αλήθεια πως αυτή η χρόνια ήταν μια μάχη για εμένα όμως με το να έχω τα κατάλληλα άτομα δίπλα μου βγήκα νικήτρια. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία και απο το τι αποκόμισα απο τη φετινή χρονιά η συμβουλή μου προς τους υποψήφιους των επερχόμενων πανελληνίων είναι να εμπιστευτούν εκείνους που στέκονται στο πλευρό τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.