Μαθιουλαντωνάκη Βαγγελιώ
Δηλώσεις 2018: Μαθιουλαντωνάκη Βαγγελιώ
31 Αυγούστου, 2018
Δουλγεράκη Φρόσω
Δηλώσεις 2018: Δουλγεράκη Φρόσω
1 Σεπτεμβρίου, 2018

Σχολή Επιτυχίας:

Ψυχολογίας

(Ρέθυμνο)

Η χρονιά είναι, πράγματι, μεγάλη και απαιτητική. Όμως, έχοντας την κατάλληλη υποστήριξη τόσο από την οικογένεια μου, όσο και από το Φροντιστήριο και το σχολείο μου (Λύκειο Πόμπιας), μπορώ να πω ότι η χρονιά αυτή πέρασε με αρκετές εμπειρίες και χαμόγελα... πόσο μάλλον επιτυχίες! Το κλάμα, βέβαια, και το άγχος ήταν πιστοί συνοδοί μου καθόλη την προετοιμασία μου.

Δεν διέκοψα εντελώς το Χορό ούτε και την Ιππασία. Αυτά τα δύο στοιχεία θεώρησα ότι με εκφράζουν ως προσωπικότητα και μου ήταν αδιανόητο να τα εγκαταλείψω. Πράγματι, αυτά μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω. Εδώ είναι ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου, στις αδερφές μου, αλλά και στην κυρία Ροδούλα, την δασκάλα χορού μου.

Στο φροντιστήριό μου δεν ένιωθα τόσο μαθήτρια, πάρα μάλλον ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Η Κατερίνα στην υποδοχή με το χαμόγελο της και το ανοιχτό για όλους αυτί της, διασκεδάζει τους καθηγητές, αλλά και εμάς τους μαθητές ομορφαίνοντας το χώρο! Η κυρία Χαρούλα αποτελεί την μαμά του φροντιστηρίου, που όλοι σέβονται και αγαπούν... ιδιαίτερα για τα νόστιμα φαγητά της. Η κυρία Ελένη (Ζαχαριουδάκη) και η κυρία Αντιγόνη που πάντοτε συνδυάζουν κουβέντα, μάθημα και γέλιο. Η κυρία Κωστούλα, η οποία δεν αφήνει απορία αναπάντητη και σε καθοδηγεί στην πλήρη κατανόηση του θέματος.

Αλλά και ο κύριος Μυρτακης που είναι πάντοτε διαθέσιμος για όλους και συμβουλεύει «Χωρίς άγχος! Το άγχος προκαλεί ρυτίδες!". Αλλά και τα πρωινά στο σχολείο ήταν αρκετά εποικοδομητικά υπό την καθοδήγηση της κυρίας Δημητρακάκη και του κυρίου Τερεζάκη.

Σε όλους εσάς: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Τέλος, ευχαριστω τις φίλες μου και τον φίλο μου Μιχάλη, οι οποίοι δεν με εγκατέλειψαν στιγμή στην διαδρομή αυτή. Το αποτέλεσμα; Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Στο τμήμα Ψυχολογίας Ρεθύμνου.