Γεωργιλά Παναγιώτα
Δηλώσεις 2018: Γεωργιλά Παναγιώτα
30 Αυγούστου, 2018
Μαθιουλαντωνάκη Βαγγελιώ
Δηλώσεις 2018: Μαθιουλαντωνάκη Βαγγελιώ
31 Αυγούστου, 2018

Σχολή Επιτυχίας:

Φιλολογίας

(Ρέθυμνο)

Μετά από μια δυσκολη και κουραστική χρόνια κατάφερα να συγκεντρώσω μεσω των πανελλαδικών εξετασεων 16.814 μόρια και να πραγματοποιήσω το στόχο που είχα θέσει εξ αρχης. Πέρασα στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Φιλολογίας το οποίο ήταν πρώτο στη σειρά προτίμησης μου.

Στην προσπάθεια μου αυτή σημαντική ήταν, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, η ψυχολογική υποστήριξη που έλαβα τόσο από το οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον όσο και από τους καθηγητές του φροντιστηρίου "Πράξη και Πρόοδος" κ. Χαρούλα Φανουράκη, κ. Ελένη Ζαχαριουδάκη και κ. Αντιγόνη Σαμιωτάκη αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό (Κατερίνα Παπαδάκη) για το υπέροχο κλίμα που επικρατούσε τις δύσκολες ωρες. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Φυσικα, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τους καθηγητές του σχολείου οι οποίοι βοήθησαν εξ ίσου.

Η συμβουλή μου προς τους υποψήφιους που ξεκινάνε τώρα την προσπάθειά τους είναι να μην το βάζουν κάτω και μη χάνουν την αυτοπεποίθηση και την καλή τους διάθεση καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να περάσει αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο "ευχάριστα". Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Μπορεί αυτή η διαδικασία να φαίνεται σαν ένα τεράστιο βουνό που καλειστε να περάσετε στο τέλος όμως θα καταλαβαιτε ότι άξιζε γιατί έτσι θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.