Ερωτοκριτάκη Φωτεινή
Δηλώσεις 2018: Ερωτοκριτάκη Φωτεινή
30 Αυγούστου, 2018
Καλή Αντωνία
Δηλώσεις 2018: Καλή Αντωνία
30 Αυγούστου, 2018

Σχολή Επιτυχίας:

Ψυχολογίας (Πάντειος - Αθήνα)

Μετά από μια χρονιά πίεσης κατάφερα να εισαχθώ ένατη στην Πάντειο Αθηνών στο τμήμα της ψυχολογίας. Η σχολή ήταν η δεύτερη μου επιλογή στο μηχανογραφικό, αλλά σαφώς είμαι ικανοποιημένη καθώς τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα είχα υπολογίσει και επομένως βρίσκονται υπό έλεγχο.

Η χρονιά των πανελληνίων είναι πράγματι δύσκολη και απαιτεί κυρίως ψυχικά αποθέματα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο μαγικό μυστικό επιτυχίας, διότι κάθε παιδί λειτουργεί διαφορετικά. Αυτό που εγώ θα συμβούλευα τους επόμενους υποψηφίους είναι να διατηρούν την ψυχραιμία τους, να έχουν αυτογνωσία και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουν. Έχοντας αυτό κατά νου πιστεύω πως κατάφερα να αντεπεξέλθω στην πίεση όχι μόνο των εξετάσεων αλλά και ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος βόλεϊ, φυσικά σε συνδυασμό με την βοήθεια των καθηγητριών και των ανθρώπων μου.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω το φροντιστήριο μου, το πράξη και πρόοδος, που ανέλαβε την προετοιμασία μου και πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εμένα, και ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου, την κυρία Φανουράκη Χαρούλα για όλη την προσήλωση στο έργο μου, την κυρία Ζαχαριουδάκη Ελένη, την κυρία Σαμιωτάκη Αντιγόνη και τέλος την οικογένεια μου. Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στην αδερφή μου καθως σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν έφυγε από το πλευρό μου.

Αρέσει σε %d bloggers: