ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΑ.Λ. (10 ΙΟΥΝ) -ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

by Katerina
in τελευταια νεα
Hits: 291

Η καθηγήτρια Γεωπονίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου "Πράξη & Πρόοδος", Χαλκιαδάκη Νατάσα, αξιολογεί τα θέματα των πανελλαδικών στο μάθημα των Σύγχρονων Γεωργικών Επιχειρήσεων.

Τα θέματα των Σύγχρονων Γεωργικών Επιχειρήσεων ΕΠΑΛ 2017, στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι δεν έκρυβαν εκπλήξεις, ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και κάλυπταν όλο το εύρος της ύλης.

 

Στο ΘΕΜΑ Α  οι χαρακτηρισμοί των προτάσεων σε Σωστό - Λάθος στο ερώτημα Α1 και η αντιστοίχηση στο ερώτημα Α2 κρίνονται φυσιολογικές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

 

Το ΘΕΜΑ Β και το ΘΕΜΑ Γ περιείχαν απλές ερωτήσεις θεωρίας, οπότε μπορούσαν εύκολα να απαντηθούν από έναν καλά προετοιμασμένο μαθητή.

 

Το ΘΕΜΑ Δ περιείχε ερωτήσεις θεωρίας και άσκηση διαχωρισμού, οι οποίες απαιτούσαν εμβάθυνση ώστε ο μαθητής να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις και να αποφύγει την απώλεια μονάδων.

 

Σε γενικές γραμμές τα θέματα  κρίνονται βατά και κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής σε όλα τα κεφάλαια μπορούσε να πετύχει υψηλή βαθμολογία.

Χαλκιαδάκη Νατάσα