ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ #18- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

by Katerina
in τελευταια νεα
Hits: 221

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τους μαθητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Πράξη και Πρόοδος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν ραντεβού στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου.

Στις 10 το πρωί οι ομάδες στήθηκαν πίσω από τα buzzers και το παιχνίδι ξεκίνησε! Ερωτήσεις γνώσεων, παντομίμα, τραγούδι και περιγραφές κυριάρχησαν και ανέδειξαν τους φιναλίστ. Φτάνοντας στην αγαπημένη στιγμή των παιδιών πριν τον τελικό, όταν οι καθηγητές τους πήραν τη θέση τους πίσω από τα buzzers και δοκιμάστηκαν στις δικές τους ερωτήσεις. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον τελικό των μαθητών στον οποίο -για την ιστορία- αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα Weirdoos Rebirth.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος οι συμμετέχοντες "κλείδωναν" τη συμμετοχή τους φέρνοντας ένα βιβλίο για να το προσφέρουν στην Μαρκάκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη και παρέδωσαν οι ίδιοι τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν. Εκεί, βρέθηκαν και συζήτησαν με μέλη της ομάδας ΔΡΩ, άκουσαν λίγα λόγια για την ομάδα, τα οφέλη του εθελοντισμού και της προσφοράς στον τόπο μας από τον προέδρο της ομάδας Στέφανο Καργάκη.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Πράξη & Πρόοδος» εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένο και δημουργικό το νέο έτος!

Ας γίνουν τα όνειρά μας.... Πράξη!!

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: