Πανελλήνιο Σεμινάριο Διδακτικής 2017

by Michael
in τελευταια νεα
Hits: 830

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Πράξη και Πρόοδος στο πανελλήνιο σεμινάριο διδακτικής στο Ηράκλειο.

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το 36ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου "Aquila Atlantis Hotel".

Στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) και οι Σύλλογοι Φροντιστών Κρήτης, διεξάχθηκαν Σεμινάρια Διδακτικής (φιλολογικών μαθημάτων, Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, με ακαδημαϊκούς υπευθύνους τον Στέφανο Τραχανά, τον Μιχάλη Λάμπρου και τον Αλέξη Πολίτη. Η διοργάνωση αυτή είχε πανελλήνιο χαρακτήρα και συμμετείχαν πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων, του Δημοσίου αλλά και εκπρόσωποι από τους τοπικούς Συλλόγους Φροντιστών Ελλάδος.

Οι εκπαιδευτικοί του Ομίλου Πράξη και Πρόοδος δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα σημαντικά αυτά σεμινάρια με τους περισσότερους να δίνουν το παρόν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη που έχουν για τη διδασκαλία και την όρεξη για διαρκή επιμόρφωση και βελτίωση της διδασκαλίας τους.

Το Σεμιναρίου Διδακτικής ξεκίνησε στις 10 το πρωί με την προβολή βίντεο με θέμα "Ιστορική διαδρομή των σεμιναρίων διδακτικής" και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους Γιάννη Βαφειαδάκη (πρόεδρο της ΟΕΦΕ), Μανόλη Καζαντζάκη (πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου) και Σταύρο Αρναουτάκη (περιφερειάρχη Κρήτης).

Ακολούθησε βράβευση πρώην φροντιστών, παρουσίαση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και βράβευση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Στέφανου Τραχανά.Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εισηγήσεις των θεματικών ενοτήτων του προγράμματος.

Στους παρευρισκομένους δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

 Παρουσία Εκπαιδευτικής Ομάδας Τομέα Μαθηματικών

 

 

Παρουσία Εκπαιδευτικής Ομάδας Τομέα Φιλολογικών