Σκάκι από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πράξη και Πρόοδος

by Michael
in Μυρτάκης Μιχάλης
Hits: 1429

Μία ακόμη καινοτομία από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πράξη και Πρόοδος! Ενισχύοντας την φιλομάθεια και δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για πνευματική καλλιέργεια, ξεκινούν τμήματα εκμάθησης σκακιού για μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους. Τα μαθήματα γίνονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πράξη και Πρόοδος σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου (ΣΟΗ) (Α’ Εθνική) από τους έμπειρους προπονητές κ. Νίκο Παπανδρέου και κ. Μαίρη Βασιλάκη.

More

Ημερίδα για τα ένστολα επαγγέλματα στο ΕΠΑ.Λ. Μοιρών

by Michael
in Μυρτάκης Μιχάλης
Hits: 497

Σημαντική ημερίδα στην περιοχή μας για τα ένστολα επαγγέλματα διεξήχθη το Σάββατο, στο ΕΠΑ.Λ. Μοιρών. Το παρόν έδωσε και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος "Πράξη και Πρόοδος", με το Διευθυντή Σπουδών να ενημερώνεται σχετικά, για να συνεχίσει να παρέχει έγκυρη και ουσιαστική πληροφόρηση επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές της περιοχής.

More

Ολοκληρώθηκε το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

by Michael
in Μυρτάκης Μιχάλης
Hits: 577

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τελευταία ημέρα του συνεδρίου, αν και λόγω ειδικών συνθηκών έπρεπε να είναι μικρότερη σε διάρκεια αλλά και περιεχόμενο. Η εισήγηση του Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη αποζημίωσε και με το παραπάνω τους συνέδρους που την παρακολούθησαν.

More

ημέρα εργασιών για το Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

by Michael
in Μυρτάκης Μιχάλης
Hits: 1170

Δεύτερη ημέρα εργασιών για το Πανελλήνιο Συνέδριο της Μαθηματικής Εταιρείας που διεξάγεται στον Πλατανιά Χανίων. Περισσότεροι οι σύνεδροι και αμείωτο το ενδιαφέρον. 

More