Ενημέρωση μαθητών και αποφοίτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2017

Hits: 504

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ενημέρωση των μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2016-2017 και των αποφοίτων – υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2017 σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα σε πανελλαδικό επίπεδο από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε εγκύκλιο για την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τα μαθήματα στα οποία θα εξετασθούν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η εγκύκλιος αυτή περιέχει πληροφορίες για τις Ομάδες Προσανατολισμού, τα Επιστημονικά Πεδία, τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα Μαθήματα και τους συντελεστές τους καθώς και τον τρόπο υπολογισμού των μορίων.

Ολόκληρη την εγκύκλιο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος "Πράξη και Πρόοδος" προσφέρει υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού εντελώς δωρεάν στους μαθητές του. Μετά την επιτυχία της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο χώρο του εκπαιδευτηρίου σχετικά με τα όσα περιέχει η παρούσα εγκύκλιος, έχουν προγραμματιστεί ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής με τους μαθητές μας αλλά και ομιλίες από επιστημονικούς συνεργάτες και επαγγελματίες, ώστε να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται η ενημέρωση των μαθητών.