Ειδικο προγραμμα Επαναληπτικων Μαθηματων 2016

Hits: 828

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πράξη και Πρόοδος βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των μαθητών και προσφέρει μία ακόμα καινοτόμα υπηρεσία. Ενόψει των προαγωγικών εξετάσεων λειτουργεί νέα τμήματα Επααναληπτικών Μαθημάτων δίνοντας δυνατότητα στους μαθητές να επιλέξουν τα μαθήματα που χρειάζονται και προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις.

Το κλειδί της επιτυχίας στις εξετάσεις είναι η σωστή προετοιμασία. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς, οι μαθητές καλούνται να αφομοιώσουν μεγάλο όγκο ύλης στα μαθήματα που διδάσκονται. Φτάνοντας στο τέλος του έτους δίνουν -τις γνωστες σε όλους- προαγωγικές εξετάσεις. Έχοντας περάσει αρκετός καιρός από τη διδασκαλία κάποιων εννοιών, κρίνεται απαραίτητη και σημανική η ποιοτική επανάληψη σε κάθε μάθημα.

Με το ειδικό πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων 2016 που λειτουργεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πράξη και Πρόοδος, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να καταρτίσουν το δικό τους προσαρμοσμένο πρόγραμμα επανάληψης. Επιλέγουν το μάθημα ή τα μαθήματα που επιθυμούν και μέσα από ένα ταχύρυθμο/ολιγόωρο πρόγραμμα αλλά και με την καθοδήγηση των έμπειρων και άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, επιτυγχάνουν τη γρηγορη και ουσιαστική επανάληψη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές. Ο ασθενέστερος μαθητής, επιλύει απορίες, καλύπτει κενά και εστιάζει στις βασικότερες έννοιες και μεθοδολογίες. Ο μέσος μαθητής, αφομοιώνει καλύτερα το σύνολο της ύλης καλύπτοντας ενδεχόμενα κενά και εργάζεται με θέματα προσαρμοσμένα στις εξετάσεις. Ο καλά προετοιμασμένος μαθητής εμβαθύνει καλύτερα στην ύλη και έρχεται σε επαφή με συνδυαστικά θέματα εφ' όλης της ύλης μεγιστοποιώντας την επίδοσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 28920 23700 ή να επισκεφτούν το χώρο του εκπαιδευτηρίου εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους, επιλέγοντας το δικό τους πρόγραμμα επανάληψης. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.